7 июн. 2009 г., 17:42

Честит рожден ден 

  Поэзия
3872 0 13

        На дъщеря ми!

 

В ден прекрасен роди се,

мое мило момиче -

даже Слънцето слиса,

че на него приличаш!

 

А по щедрост и мъдрост

ти надмина Луната -

със засегната гордост

в облак скри се горката.

 

В този миг тъй прекрасен,

от сърце ти желая

всеки ден да е ясен -

да не се вижда края!

 

Да си здрава и жива,

синове да люлееш,

палавници игриви

и с тях да се гордееш!

 

Да те слуша съпругът,

все така да се труди,

а пък ти, мила моя,

да надминеш Гауди!

 

Със любов най-голяма -

сто целувки от МАМА!

06.06.2009г.

 

Гауди-велик испански художник,архитект и любемец на дъщеря ми, която също е художничка.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??