26 окт. 2022 г., 10:46

Честит рожден ден! 

  Поэзия » Другая
513 3 18

(на дъщеря ми)

 

В броеницата, наречена "живот"

днес мънисто едно прибавѝ!

А аз  със майчин благослов

стих за спомен за теб посветих.

 

С усмивка утрото ти да започва.

С благодарност изпращай деня.

В живота ти да няма тревога.

Красив да ти бъде света!

 

Сбъдвай своите дръзки мечти!

Продължавай! Следвай ги смело!

Имаш силни крила. Полети!

За летящите хора няма предели.

 

Обичай силно, както до сега!

В силата на любовта се вярва.

Предавай я  на своите деца,

да знаят, с нея по-богат се става!

 

А аз ще продължавам със съвети

да ти досаждам и да питам "Как си?

Все още ли сте толкова заети?

Целувки за внуците сладки!“

 

Празнувай, дъще! И щастлива бъди!

Ние от далеч ще ти кажем “Наздраве“!

С успехи напред! Годините множи!

Моля Бог да си ни жива и здрава!

© Даниела Виткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??