24 нояб. 2015 г., 21:06

Честит рожден ден, мила! 

  Поэзия » Любовная
2102 4 3

О, красота, за която съм мечтал,

все ще бъдеш мой идеал.

Усмихни се в утринни лъчи

да радваш моите очи,

че ти ангел си за мен

и казвам ти: Честит рожден ден!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??