Nov 24, 2015, 9:06 PM

Честит рожден ден, мила! 

  Poetry » Love
2139 4 3

О, красота, за която съм мечтал,

все ще бъдеш мой идеал.

Усмихни се в утринни лъчи

да радваш моите очи,

че ти ангел си за мен

и казвам ти: Честит рожден ден!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??