24 nov 2015, 21:06

Честит рожден ден, мила! 

  Poesía » De amor
2140 4 3

О, красота, за която съм мечтал,

все ще бъдеш мой идеал.

Усмихни се в утринни лъчи

да радваш моите очи,

че ти ангел си за мен

и казвам ти: Честит рожден ден!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??