26 нояб. 2020 г., 22:33

Честит рожден ден, мила! 

  Поэзия » Любовная
302 0 0

Като ангел чиста, нежна,

с лъчи ме ти огря.

Дари ми ти надежда -

искам мъката да спра!

 

Далече сме един от друг,

на друг си ти любима.

Щъркелите отидоха на юг,

като мен не искат зима.

 

И в този отчаян мраз

само мисълта за теб ме грее.

И след последния ми час

любовта ми вечно ще живее.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??