3 нояб. 2008 г., 14:26

Честит рожден ден, моя Любов! 

  Поэзия
4487 0 10
За теб


В ден на радост, ти си до мен,
в ден на болка, над мен окрилен,
и обичта ни чиста как ни окриля,
за бъдното знам, пак дава сила жива...
Обичта ми топла днес да те погали,
постигаме всичко заедно мечтали,
вечерта красива - вълшебен ден,
на теб, любими, ден рожден до мен,
Обичам те простичко, така е,
животът нека за нас да сияе!



P.S - Един подарък за рождения ден
на съпруга ми, три в едно,
обич и две половинки: http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&VideoID=154587&albID=19405

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??