1 янв. 2008 г., 01:52

Честита Нова 2008 година! 

  Поэзия » Другая
547 0 7

Честита Нова 2008 Година!


Раждаш се Годино Нова,

с фойерверки, падащи "звезди",

празнично шуми просторът,

на всички радост извести...

 

 

И нека мирна и честита,

да сбъдваш нашите мечти!

Късметът, като гълъб чакан,

народа ни да сполети!


 

Да има много, много здраве,

обич свята, свидна за всички,

да грее правда, ярка звезда,

добротата да владее света!


И чаши звъннете щастливо,

днес да греят от радост очи,

и воля, и мъдрост повела

Годината нова, и сияйни мечти!


 



Glitter Happy New Year

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??