На Б.
В един мъглив и снежен ден
родена беше ти от мен.
Това се случи преди 18 години.
Как бързо времето лети!
Сега девойка хубава си ти.
Сърцата мъжки завладяваш.
И днес на твоя ден рожден
със всичката си обич ти желая:
успехи във живота, в любовта
и много щастие, душевна красота,
звездичка аз ти свалям от безкрая.
© Анна Дюлгерова Все права защищены