4.02.2008 г., 9:06 ч.

Честито пълнолетие 

  Поезия » Друга
8834 1 23

На Б.

 

В един мъглив и снежен ден

родена беше ти от мен.

Това се случи преди 18 години.

Как бързо времето лети!

Сега девойка хубава си ти.

Сърцата мъжки завладяваш.

И днес на твоя ден рожден

със всичката си обич ти желая:

успехи във живота, в любовта

и много щастие, душевна красота,

звездичка аз ти свалям от безкрая.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??