3 нояб. 2023 г., 21:07  

Чезнеща печал 

  Поэзия » Любовная
323 1 0

Сред болка и във ад
слънце над самотен град
разсейва нощните тъми,
дъждът спря да ръми.

Мило дете, ти се усмихна
и болката в сърце утихна!
Ти за мен си земен рай,
ще те обичам аз докрай!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??