3 nov 2023, 21:07  

Чезнеща печал 

  Poesía » De amor
322 1 0

Сред болка и във ад
слънце над самотен град
разсейва нощните тъми,
дъждът спря да ръми.

Мило дете, ти се усмихна
и болката в сърце утихна!
Ти за мен си земен рай,
ще те обичам аз докрай!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??