15 июн. 2024 г., 02:14

Чишка Димитрова, вечната студентка 

  Поэзия » Юмористическая, Пародии, Другая
170 0 0

Чишка Димитрова, студентка без срам,
вече десет години, все на държавен план.
Учебник не чете, за изпити нехае,
преписва от пищови, нищичко не знае.

 

Ето семестър нов, а Чишка е на линия,
поредната магистратура - успехът не е силния.
В общежитие живее, досажда тя безкрайно,
в стая 106-та настанила се е трайно.

 

Със сутрешно кафе и адски много храна,
Чишка живее от учебниците настрана.
Задачи, реферати, все от гугъл копва,
а ако ѝ се скараш, веднага ти се сопва!

 

На лекции рядко ходи, по кафета обикаля,
със знания мършави, а самочувствие високо слага.
Чишка Димитрова - вечна студентка тук,
по-известна е от всеки друг.

© Янко Трендафилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??