20 сент. 2007 г., 01:05

Чиста като сълза 

  Поэзия
1360 0 7
Колко нежна е нощта,
когато ме докосваш нежно
и когато твоята ръка
отново кара ме да стена.

Така ме галиш,
че дъхът ми  мигом спира,
нарочно ли го правиш -
за да не намеря мира?!

И искам да те моля,
дори и да не спираш,
да ме направиш своя,
защото тебе искам.

Но пак мълча,
нали като сълза съм чиста
и ме проклина моята душа,
че няма да ти кажа нищо!

© ЛОЛИТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??