17 авг. 2022 г., 17:09

Човечност ( по Георги Изворски) 

  Поэзия » Философская, Другая
237 0 1

Човещина и трябва на тази земя

нищо друго - всеки си знае кусурите

Живейте по съвест, бъдете човечни сега

Всички знаем къде най- много бъркаме

 

И тогава, колкото повече ставаме,

ще променим съзнанието на нашата планета

Ще възвисим и нашето съзнание

Хармонията в душите ще засвети

 

Ще бъдем нии промяната прекрасна,

която ще се въплъти във този свят

Ще станем истински, духовно ще израснем

Ще бъдем по- добри човешки същества

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??