24 мая 2007 г., 09:12

Човек 

  Поэзия
831 0 0


Човека е създаден да обича,
да дарява красота,
да вдъхва нов живот на старите неща,
да се крие от съдбата
и да търси самотата,
но не може вечно сам да броди по света,
нещастен и сърдит,
а трябва да потърси любовта
и тя ще му покаже пътят му към радостта!

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??