1 сент. 2020 г., 18:16

Човеколюбец 

  Поэзия » Другая
399 1 0

Държа да ти го кажа направо.

Така искам и да изглежда.

Сърцето ми се занимава предимно

с това да те обича. 

Такъв е неговият занаят.

Така си живея като теб

с печат на човеколюбие.

Издигам се като самотна хижа

в планината, която се търкаля към върха.

Което видях, ще го напиша.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??