Вървиш по неутъпкани пътеки,
откриваш в мъртвите неща - живот,
за теб в малките събития са чудесата,
очите ти искрят - вълшебни стъкълца!
Сърцето си изливаш в платна,
ръката в унес, движи се сама,
сияят тоновете благодарни,
Чудак дари ги със своята душа!
© МИСИЯ Все права защищены