Apr 26, 2012, 3:24 PM

Чудак 

  Poetry » Other
526 0 0

Вървиш по неутъпкани пътеки,

откриваш в мъртвите неща - живот,

за теб в малките събития са чудесата,

очите ти искрят - вълшебни стъкълца!

 

Сърцето си изливаш в платна,

ръката в унес,  движи се сама,

сияят тоновете благодарни,

Чудак дари ги със своята душа!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??