22 июн. 2007 г., 16:15

Чуден дар и благослов 

  Поэзия
817 0 5
Аз искам днес със вас да споделя.
Какъв чудесен дар направи ми съдбата.
Съвсем случайно с нея ме събра,
с една жена, с едно сърце богато!

И знам, изобщо няма да сгреша,
ако сега пред вас призная,
че цял живот мечтаех за това,
че цял живот съм търсила такова злато!

Тя предусеща всички мои мисли,
макар че разстоянието ни дели.
Щастлива е със всички мои титли.
И плаче с мен - ний заедно тъжим.

Не ме остави ни за миг, когато
съдбата с мен направи си шега.
Когато мислех, че живота ми отлита,
загърна ме и с топлота ме призова:
- Подай ръка!
Вдигни глава!
До теб съм!
Ти не си сама!

Измъкна ме от дупката проклета,
и вдъхна ми надежда за живот!
И с топли думи сгрява ми душата,
и влива сили в мен,
дарява ме с любов!

Колко малко ни трябва понякога.
Мила дума,
незначителен жест.
И едно приятелско рамо,
на което можеш винаги да се опреш!

Посвещавам го на Ева!

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Приятелството-прекрасен стих!
    Поздрав и за двете ви!
  • Неочаквана изненада ми направи с тези редове! Обичам те от земята до небето и обратното, и колкото са песъчинките на морския бряг.
  • Благодаря ви,и аз съм щастлива
  • Щастливка си, че я имаш, а и тя също!
    Поздрави!
  • поздрав за теб и Ева!
Предложения
: ??:??