9 апр. 2010 г., 10:05

Чудото любов 

  Поэзия » Любовная
878 0 5

Телата ни стареят, мили,

и скоро жизнените сили

като снега ще се стопят.

Но чудо с тебе сме открили,

щом любовта сме съхранили.

Щом в този странен, грешен свят

душите ни – две птици бели

крило в крилото са опрели

и още пеят и летят…

© Генка Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??