Apr 9, 2010, 10:05 AM

Чудото любов 

  Poetry » Love
877 0 5

Телата ни стареят, мили,

и скоро жизнените сили

като снега ще се стопят.

Но чудо с тебе сме открили,

щом любовта сме съхранили.

Щом в този странен, грешен свят

душите ни – две птици бели

крило в крилото са опрели

и още пеят и летят…

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??