9.04.2010 г., 10:05 ч.

Чудото любов 

  Поезия » Любовна
871 0 5

Телата ни стареят, мили,

и скоро жизнените сили

като снега ще се стопят.

Но чудо с тебе сме открили,

щом любовта сме съхранили.

Щом в този странен, грешен свят

душите ни – две птици бели

крило в крилото са опрели

и още пеят и летят…

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??