Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Николина, среднощни поздрави за теб, благодаря за вниманието!
Любомир, удоволствие е за мен, че си тук! Благодаря за откровението!
Ева, добре дошла в моето пространство, в което стиховете ми са цветни палитри и в събудени музики. Жалко, че в този сайт не мога да ги пусна в този си вид, но поне виждате картините им.
Благодаря за усетените думи...и пробвай и ти с риска!
Анахид, благодаря ти, зарадва ме отново посещението ти!