26 февр. 2017 г., 17:47

Чуваш ли.. 

  Поэзия » Любовная
329 1 0

Чуваш ли как сърцето бие
в любoвен ритъм нежна песен композира,
с целувки болката от бившите ще отмие
за ново начало, за обич красива..

 

Чуваш ли как сърцето бие
безмълвно реди слова в рими,
целува с думи очите, миглите
и пак насън изрича твоето име..

 

Чуваш ли как  едно сърце бие
събрало любов чиста и всеотдайна,
напук на тежкото минало, то още живо е
ангелите завидяха дори на любовта безкрайна..

© Akseniq Все права защищены

А.Г

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??