15 июл. 2007 г., 17:00

Чувства 

  Поэзия
662 0 0
За теб живея,
за теб си мисля денонощно!
За твоята обич,
аз се боря!

Мечтая за деня, в който
ще усетя допира на нашите тела!
Завладя моето сърце,
пази го, то е твое!

Ти си цвете в моята душа,
ти си слънце в моето сърце!
Обичам те
така, както никой друг!

Бъди с мене
и животът ти
ще бъде неповторим!
Обичам те безкрайно много!

© Габи Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??