27 мая 2011 г., 15:54

Чувства 

  Поэзия
540 0 5

Пак с чувствата се боря,

мога ли да изразя

оня чуден таен порив

на сърцето

                    със уста?!

 

Чувствата са неми сълзи

и усмивки в поглед благ.

Има толкова омрази

и една любов,

                         все пак!

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??