May 27, 2011, 3:54 PM

Чувства 

  Poetry
539 0 5

Пак с чувствата се боря,

мога ли да изразя

оня чуден таен порив

на сърцето

                    със уста?!

 

Чувствата са неми сълзи

и усмивки в поглед благ.

Има толкова омрази

и една любов,

                         все пак!

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??