Мрак душата ми кове,
гробът ме зове.
Сърцето ми прободено от нож,
а съзнанието е замъглено,
нищо отпреди няма променено.
Беден съм и душевно, и морално,
страданието мое е уникално.
Чувствителни са моето сърце и душа.
Не знам как тези чувства мои аз да победя.
© Куни Тодоров Все права защищены