10 дек. 2011 г., 01:28

Чувствата на любовта 

  Поэзия » Любовная
594 0 3



Любовта поражда, любовта изгражда,
любовта живее, любовта се смее.
Любовта обича, любовта усеща,
любовта не пита, любовта се сеща.
Любовта те помни, любовта те иска,
любовта говори, любовта те плиска.
Любовта милее, любовта се рее,
любовта остава, любовта продава.

Любовта желае, любовта не трае,
любовта загива, любовта изстива.
Любовта убива, любовта прелива,
любовта не чака, любовта ти маха.
Любовта ревнува, любовта сънува,
любовта мечтае, любовта играе.
Любовта не знае, любовта нехае,
любовта е хладка, любовта е кратка.

© Живко Енев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??