18 мар. 2011 г., 22:32

Чувствата в душите 

  Поэзия » Другая
463 0 0

Чувствата в душите

 

Нужно ли е  някого да убеждавам

как живота днес да подреди.

Не, такава сила аз не притежавам,

от дадени уроци сърцето ще боли.

 

На всеки в душата пролет ще разцъфне,

пътя на живота всеки сам ще извърви.

„Доброжелател” намира се в душите ни да бръкне,

после дълго, дълго сърцето ще кърви.

 

Раните с времето наистина зарастват,

болката в нас остава дълго да боли.

Обидите във времето - и те дори заглъхват,

чувствата в душите не ще ги преболи.

                                                    16.03.2011 г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??