Чувствата в душите
Нужно ли е някого да убеждавам
как живота днес да подреди.
Не, такава сила аз не притежавам,
от дадени уроци сърцето ще боли.
На всеки в душата пролет ще разцъфне,
пътя на живота всеки сам ще извърви.
„Доброжелател” намира се в душите ни да бръкне,
после дълго, дълго сърцето ще кърви.
Раните с времето наистина зарастват,
болката в нас остава дълго да боли.
Обидите във времето - и те дори заглъхват,
чувствата в душите не ще ги преболи.
16.03.2011 г.
© Васил Йотов All rights reserved.