24 авг. 2015 г., 22:44

Чувство за продан 

  Поэзия
591 0 1

Да обичаш до болка

или да мразиш вдън… –

страхът ще закрачи.

С една-две обиколки

всичко ще е само сън

и спираш да плачеш.

Времето ще разтопи

и тъгата ще отмине,

а страхът продължава;

и след толкова опити

Тя отново ще изстине,

но пак ще се продава…

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??