17 янв. 2008 г., 14:57

Цикъл за моята колежка  

  Поэзия » Гражданская
746 0 4
Без цел, колежке, и без мечти не тръгвай никъде, недей!
Защото лекият човек ще падне от най-малкия вятър.
Ако искаш - плачи, ако искаш - пей!
И без това животът на всички е гаден театър.


И после да не кажеш: "Ти не ме предупреди!"
Вчера те гледах как лежеше върху стола.
Не се отпускай, колежке, нищо не е както преди.
Виж, вчера отрязаха старата топола.

© Явор Перфанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??