Jan 17, 2008, 2:57 PM

Цикъл за моята колежка  

  Poetry » Civilian
742 0 4
Без цел, колежке, и без мечти не тръгвай никъде, недей!
Защото лекият човек ще падне от най-малкия вятър.
Ако искаш - плачи, ако искаш - пей!
И без това животът на всички е гаден театър.


И после да не кажеш: "Ти не ме предупреди!"
Вчера те гледах как лежеше върху стола.
Не се отпускай, колежке, нищо не е както преди.
Виж, вчера отрязаха старата топола.

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??