21 апр. 2019 г., 01:57

ЦСКА 

  Поэзия » Другая
519 0 1

ЦСКА

 

ЦСКА отбор велик, нося те в моето сърце,

мой любим отбор си, още от дете.

Много силни отбори преклониха глава,

още си спомнят за отбора от София-ЦСКА!

 

Вървя с мойте синове, вода ги за ръка,

в Борисовата градина, стадиона на ЦСКА.

Показвам им музеят на отборна славата,

а те слушат с интерес на отбора историята!

 

Заедно сме на мач с шалче в ръка,

отново победа и пак победа е песента.

С червени фанелките сме облечени сега,

на стадиона усмивки греят на нашите лица!

 

Даже да ме няма, да си отида някой ден,

тук ще бъдат заедно, ще викат мойте деца,

Ще подкрепят отбора с шалче в ръка,

най-великият в България, уважаван по света!

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??