25 июн. 2020 г., 19:59

Цвете 

  Поэзия » Любовная
832 0 0

Цвете, разкъсано без жал -

туй е споменът за теб, любима,

а мечтаех аз за тебе, за идеал,

но в сърцето ти нарани ме.

 

А мечтаех за песен, за красота,

за звезди, за волни висини,

но несправедлив, уви, е света,

нежността е цвете сред слани.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??