11 июн. 2022 г., 07:35

Цвете 

  Поэзия » Любовная
308 0 0

Имах си чудесно цвете,

още аз бленувам за нея,

че тя невинна е като дете,

но без нея истински не живея...

 

Моята девойка добра, мила

в тъга ми даде смисъл да живея,

но душа много се е натъжила,

че по пътя си не ще видя нея...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??