Jun 11, 2022, 7:35 AM

Цвете 

  Poetry » Love
305 0 0

Имах си чудесно цвете,

още аз бленувам за нея,

че тя невинна е като дете,

но без нея истински не живея...

 

Моята девойка добра, мила

в тъга ми даде смисъл да живея,

но душа много се е натъжила,

че по пътя си не ще видя нея...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??