17 дек. 2006 г., 14:11

Цвете  

  Поэзия
773 0 17

Неусетно пристигаш до мен

оставяш ми знака си – цвете,

щедър, тих, странно смутен,

един стрък полагаш в нозете.

Миг кратък, забулен в мрак

достигащ с тайнство в съня

един мил жест, това е знак

носещ радост, зареждащ деня.

Един миг изпълнен от нежност,

мило чувство в душата поражда.

Този цвят е стрък копнежност

огнен порив, живот и надежда.

(а)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??