21 мая 2013 г., 10:12

Цвете 

  Поэзия » Любовная
570 0 4

Цветето, откъснато, погледна тъжно.
Усмихнах се и от сърце благодарих.
Цветенце, ти не умираш. Не е нужно.
Подарявам те, в любов те претворих.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??