12 мая 2015 г., 13:52

Цвете 

  Поэзия » Любовная
287 0 0

Цвете на моите мечти -

къде си ти?

Мой блян за красота -

ще те видя ли сега?

 

В тъга знойна -

като дъжд поройна,

чезнат зад облаци звезди -

за теб светлите мечти.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??