2 янв. 2010 г., 00:50

Цвете 

  Поэзия » Любовная
672 0 14

 

 

Любовта е преходна и миражно далечна
и затуй ти се вричам във приятелство вечно,
в най-красивото име и най-нежното цвете
пред което немеят на Олимп боговете!

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??