Цвете
Ще се накича този ден
с най-любимото ми цвете,
за да вкуся от аромата му
и в очите ми да свети.
В бисерната утрин на лъчите
моя път ще озари,
с теменужения блясък в очите
моят стих ще се роди.
Накичих се като момиче,
в мен запяха най-хубави слова.
Песента е моето любимо цвете
с теменужения блясък на деня.
© Мария Все права защищены