В град на мъртви души,
красиво цвете тихо спи,
на неверници очите краси,
ала на праведната уханието си подари.
Все попада в ръцете на пророци,
но и те със своите пороци,
все не могат да му докажат,
заслужават ли да го притежават.
Светецо, една е истината свята,
свободна ти е душата,
да лети по земята.
Дано никога не ще забравиш,
кой в теб во веки вярва,
и кой единствен,
в твоята светлина повярва.
© Натали Все права защищены