26 nov 2012, 2:31

Цвете 

  Poesía » De amor
500 0 2

В град на мъртви души,

красиво цвете тихо спи,

на неверници очите краси,

ала на праведната уханието си подари.

                                    

Все попада в ръцете на пророци,

но и те със своите пороци,

все не могат да му докажат,

заслужават ли да го притежават.

 

Светецо, една е истината свята,

свободна ти е душата,

да лети по земята.

 

Дано никога не ще забравиш,

кой в теб во веки вярва,

и кой единствен,

в твоята светлина повярва.   

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??