6 февр. 2008 г., 15:29

Цветенце съм в твоите ръце 

  Поэзия » Любовная
739 0 2
Цветенце съм в твоите ръце.
Цветенце, но с биещо сърце.
Огрей ме, Слънчице, за да поникна.
Огрей ме и ще те обикна.

В саксийка с нежност засади ме.
Със сълзи от обич напои ме.
Със сладки устни листенцата гали ми
И ще разцъфна в теб, любими!

Само цветчетата недей откъсва.
Направиш ли го, ще изсъхна.
Без грижа всичко залинява.
Само пепел в саксийката остава.



© Ивелина Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??