9 дек. 2009 г., 14:05

Цветето на моята любима 

  Поэзия
626 0 2

Пред мен градина чудна се намира

и най-красивите цветя са там.

Намираше се цветето на моята любима;

поисках толкова да го открия сам.

 

Излизам тази сутрин на разходка,

загледан в свежите цветя

Изпълнен със надежди, чувства нежни,

посегнах да откъсна цветето на любовта.

 

Но, хванал него, остра болка ме преряза -

не беше цвете това тук.

Oставила бе меч  за мене моята любима,

а цветето - дарила беше временно на друг.

 

© Валесион Валесион Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??