10 сент. 2004 г., 20:59

Цветна 

  Поэзия
1002 0 0

Малко съкровище
е скрито в душата ми.
От чудо ли идва чудовище?
Каква ли на цвят е душата ми?

Малка тайна
е скрита в глажата ми.
Защо казват,че нощта е потайна?
Може и да е жълто слънце душата ми?

Малка мечта-
скита се в мислите ми.
След залеза настъпва ли вечерта,
ако като зарево е синя съдбата ми>?

Малко вълшебство-
открий го в очите ми!
Защо така бързо отлита туй детстжо?
Като зелена трева ли е душата ми?

Малка сълза-
може пък да е от радостта ми?
Дори и да е лъжа
ще повярваш ли че е цветна съдбата ми?
22.02.2004


 

© ВишнЯна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??