8 июл. 2010 г., 20:19

Цветни пътеки 

  Поэзия » Другая
929 0 5



Тръгнах да вървя
първи крачки
трудни...
но и красиви
неизвестност
от бъднини
стигнах порта
в цвят червен
първи думи
радост - деца и игри
сълзи...

Продължих попаднах
в цвят оранж
изгреви залези
огрени уморени
очи...
и ето трета врата
с цвят на слънце
игриво спокойно
и нежно...

Полянка зелена
и две очета
езерца сини
като небето - цвете
ухаещо на любов
завъртя се земята
и друга врата се отвори
индиго - виолет
вълшебна приказка
унес от милионни
светове...

И ето стъпих на пътека
златно-сребърна звезда
чудо - мисъл
звук обля света
вървя...
по пътеки седемцветни
още една
странен цвят
зелен виолет
минало...
души изгарящи
прераждащи се мисли
отминали животи
ех съдба...

Но тръгвам отново
невероятен цвят
краска зелено радост
щастие и малко
синьо - игра - светлина
лекувам дарявам
уча
мъдрост...

Гмурнах се в океана
на тези цветни
пътеки - звездни
омайни цветове
извадих перла
бисер бяла искряща
мека светлина
възнесение...
нежно розово сияние
с малко оранж от изгрева
вълшебен
вселена...
цветовете прегърнах

Добавих златна - бяла
пулсираща и малко виолет
в далечината забелязах
още цветове но дотам
ще стигна след
по-малко от миг
космическо време...

Ела с мен... приятелю!

24.05.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??